Inlägget gjort

Matleverans på fyra hjul

Ibland kommer livet i vägen och man orkar helt enkelt inte ta sig till mataffären. Kanske får man huvudvärk av blotta tanken på att armbågas med hundratals andra människor vid ostdisken. Man orkar inte fightas om de bästa avokadosen. Man har ingen lust alls att stå i kö till kassan, svettas, krångla med alla påsar och sen stå i kö igen för att komma ut från parkeringen.
Istället kan man satsa på att anlita en matservice. Alltså en av de företag som kör ut maten åt en. Du som driver företag kanske också är intresserad av denna bransch som bara ökar. Allt fler inser hur smidigt det är att beställa mat på nätet och sen få den hemkörd.
En av de viktigaste kraven för en pålitlig matservice är att bilen som varorna levereras med fungerar som den ska. Beroende på hur många kunder som ska få sina kassar och hur långa avstånd som de behöver transporteras, kommer bilen som används att utsättas för mycket slitage.
Det kan vara klokt att ofta låta en verkstad ta en titt på den. I Lund finns An Auto Center, en professionell bilverkstad som utför de flesta jobb. Klicka här för mer information om dem och deras tjänster.

Privatpersonernas egen restaurangbilBilservice hos An Auto Center

Man har länge kunnat beställa hem färdiglagad mat, så kallad hämtmat. Men det som nämns i stycket ovan är något annat. Där bestämmer du själv hur du vill att maten som kommer med bil ska se ut. Det kan antingen vara matvaror till middagar som kommer med recept och instruktioner. Eller så skriver du ihop en personlig inköpslista med sådant som saknas i ert kylskåp. Man kan också köra en kombination av de två.

Övriga matsugna

Det är inte bara barnfamiljerna som kan dra nytta av de färdigpackade matkassarna. Det finns en hel hög andra grupper av människor som säkert också skulle uppskatta tjänsten. Här är några idéer på folk som kanske är intresserad av en billevererad matpåse:

• Äldre människor som inte kommer ut så ofta
• Företag som vill ha kylen fylld med trevligheter till de anställda
• Event-managers som ordnar återkommande evenemang med mat
• De som ligger på sjukhus en längre tid.