Inlägget gjort

Objudna dofter på middag

Du ska ha gäster idag. Dina goda vänner som du inte träffat på så länge ska äntligen komma på besök, och du vill att de ska må så bra som möjligt. Denna middag måste lyckas, så du har noggrant planerat menyn och länge gått och glatt dig åt vännernas förvånade uttryck när de smakar din utsökta mat. För att vara på den säkra sidan ska du börja tidigt med städet och matlagningen, så att maten kan vara klar precis i tid och du kan imponera på gästerna med dina kulinariska färdigheter. Du går in i köket och märker på en gång att det är något som inte riktigt är som det ska.

Köket stinker och det är avloppets fel.

Bekämpa lukterna på rätt sätt

Du som är fast kund hos Omnia Entreprenad vet precis vad du måste göra. Men du som inte hört talas om dem än kanske står där, villrådig, och undrar hur i allsin dar du kan avvärja den kommande krisen. Svaret är enkelt: Kontakta Omnia Bygg i Malmö! Detta företag kan agera räddare i nöden åt dig och låta dig slippa en annars väldigt otrevlig situation. Omnias rörmokare är experter på sitt och kan klara även det svåraste uppdraget. De kommer att hjälpa dig få bort den dåliga lukten så att ditt hem blir hemtrevligt igen. Då kan du i all trygghet bjuda dina vänner att komma över på en lyckad middag och ni kan njuta av varandras umgänge utan intrång från objudna äckliga lukter.

Hjälp med allt – på samma platsOmnia Bygg AB

Omnia Entreprenad erbjuder så mycket mer än detta. Det är till oss du ska vända dig när du har behov av våra tjänster, som inbegriper:

  • VVS: stambyte, installation av värmepumpar, rörläggning, och omhändertagning av små men akuta problem som stopp i avloppet, dåliga lukter eller fel på värmesystemet.
  • Badrum: vi utför kompletta badrumsrenoveringar för dig som länge önskat dig att få ordning på våtrummen hemma.
  • Mark och grävning: plattsättning, grävarbeten och dränering av husgrund, bland annat.
  • Bygg: vi komponerar helhetslösningar utifrån kundens specifika behov.

Omnias mål är att förse dig med den hjälp du behöver, när du behöver den. Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet. Fördelen med att anlita oss är att du inte behöver kontakta flera aktörer, utan vi tar hand om allt åt dig. Smidigt, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *