Inlägget gjort

Smarrigast i söder

Malmö har länge varit känt som falafelns stad. Hit vallfärdar människor från hela landet för att avnjuta de läckra kikärtsbollarna tillsammans med en god sås. Tack vare den mångkulturella stämningen som råder i stan så finns det egentligen mat från alla världens hörn här. Man kan också äta burgare och pommes, ta en glass nere vid havet eller varför inte festa till det uppe i Kronprinsen? Att äta lunch på gatan eller på en liten restaurang i innerstan är också en möjlighet.
Men nu är det nya tider. För att få i sig en smarrig lunch nu för tiden så är det till Chilla & P man ska gå. Inte nog med att maten smakar bra på det mysiga caféet, här är också stämningen grym. Alla sorters människor är välkomna. Det leder till ett gemytligt sorl och ett ös som de flesta uppskattar. De kan dessutom ordna med både catering och servering om det är det du är intresserad av. Deras mat är i princip godast i Malmö och får inte missas. Spana in Chilla & P för mer info om Lunch hos Chilla & P.

Revolution inom cafévärldenhamburgare

För femtio år sen betydde café huvudsakligen kaffe och kakor. Man gick på ”kondis” för att ta sig en tår, äta något sött och snacka lite med en vän. Men det är nya tider nu. Många caféer kan numera även titulera sig cateringfirmor. De serverar ofta både kall och varm mat. Här hittar man allt från chokladbollar och tekoppar till smörgåstårta och köttbullar med brunsås. Är man dessutom intresserad av catering, så går det oftast att skräddarsy menyn efter sina egna önskemål.

När man slipper laga maten själv

Inte nog med att lunchmaten kan ordnas av Chilla & P en vanlig dag i veckan. Här fixar den duktiga personalen även catering. Då slipper du stå och slava själv i köket när det till exempel väntas fest. Här är några exempel på tillfällen då det kan vara smidigt att anlita en bra cateringfirma:

• Fester som student, dop eller bröllop
• Enklare middagar då man vill festa till det
• Sommarfester ute i trädgården då ett dignande buffébord önskas
• För fest eller tillställning på jobbet är det också praktiskt med catering